Supervisie, leertherapie en onderwijs


Je kunt in de praktijk terecht voor supervisie en leertherapie.

 

Leertherapie

Ben je op zoek naar een leertherapeut voor je werk in de GGZ of Geneeskunde, of voor een opleiding binnen dit werkveld, voel je vrij om contact op te nemen voor informatie en/of een kennismaking. De therapeutische kaders waarbinnen ik leertherapie aanbied zijn schematherapie en psychoanalytische psychotherapie. Ik ben als leertherapeut geregistreerd bij de NPV, VSt en VGCt.

 

Supervisie

Ben je op zoek naar een supervisor EMDR, en/of voor je opleiding tot GZ-psycholoog, Psychotherapeut, Klinisch Psycholoog of Psychiater, dan kun je ook contact opnemen.

Ik ben supervisor binnen de Vereniging Schematherapie (VSt), de Vereniging Cognitieve- en Gedragstherapieën (VGCt) en geef supervisie voor registratie tot EMDR Europe Practitioner bij de Vereniging EMDR Nederland (VEN). 

Allen voor supervisie EMDR is er geen/een korte wachtlijst.

 

Op locatie of online

Het is mogelijk supervisie en leertherapie (deels) online te volgen. Supervisie EMDR is overwegend online.

 

 

Onderwijs

Als docent cognitieve gedragstherapie en docent schematherapie ben ik beschikbaar voor collega-instellingen voor het verzorgen van de Basiscursus en/of Vervolgcursus Schematherapie, in company en toegesneden op uw patiënten. Voor de cursussen worden diverse accreditaties aangevraagd en toegekend (Vereniging Schematherapie, Vereniging voor Cognitieve- en Gedragstherapieën, Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie).

 

Voor meer informatie over supervisie, leertherapie en onderwijs, tarieven, tijden, frequentie en mogelijkheden kun je contact leggen via E-mail: AJvanPoelje@solcon.nl.