Over mij


Persoonlijk

Na mijn universitaire studie Psychologie heb ik de 2-jarige postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd en daarna de 3-jarige postmasteropleiding tot Psychotherapeut.

 

Inmiddels heb ik langdurige ervaring in de behandeling van psychische problematiek. Als psychotherapeut vind ik het belangrijk dat u binnen een veilige therapeutische relatie kunt werken aan uw problemen. Mijn therapiestijl kenmerkt zich door betrokkenheid, integriteit en helderheid. Het bieden van kwaliteit is voor mij een belangrijke pijler.

 

Ik heb gewerkt binnen poliklinische instellingen in de GGZ, zowel in de algemene GGZ als in de forensische psychiatrie.

 

Om mijn werk goed te kunnen doen blijf ik mij verder specialiseren en nascholen. Om mijn kwaliteit van werken te waarborgen ben ik geregistreerd als schematherapeut en supervisor, als cognitief-gedragstherapeut en supervisor en als EMDR Europe Practitioner en in opleiding tot supervisor. Daarnaast ben ik geregistreerd in het register KPSP (Kortdurende Psychoanalytische Steungevende Psychotherapie).

 Lidmaatschappen en registraties

  • Supervisor en leertherapeut van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (www.VGCt.nl)
  • Supervisor en leertherapeut van de Vereniging voor Schematherapie  (www.schematherapie.nl) en de International Society of Schema Therapy ISST (www.schematherapysociety.org)
  • Leertherapeut van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (www.NVP.nl)
  • EMDR Europe Practitioner van de Vereniging EMDR Nederland (www.EMDR.nl) en in opleiding tot supervisor van deze vereniging.
  • Lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (www.LVVP.info)
  • Registratie als Psychotherapeut en GZ-psycholoog in het BIG-register van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
  • Ingeschreven in het Kwaliteitsregister Psychotherapie van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (www.NVP.nl)
  • Registratie als docent in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (www.CRKBO.nl).

Kwaliteitsstatuut

De praktijk beschikt over een GGZ-kwaliteitsstatuut, waarin beschreven wordt hoe de zorg binnen de praktijk geregeld is. Een exemplaar ligt ter inzage in de praktijk.

Ik werk en handel conform de beroepscode voor psychotherapeuten. De beroepscode vindt u op de website van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie NVP.

Niet tevreden?

Ik doe mijn uiterste best u goed te helpen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. U kunt dit te allen tijde met mij bespreken. Wanneer het niet lukt om tot een oplossing te komen, kunt u zich wenden tot de klachtenfunctionaris van de LVVP (klik op button voor de website) voor begeleiding en bemiddeling.

Mocht uw klacht daarmee niet zijn verholpen, of als in uw situatie niet van u kan worden verwacht dat u de klacht met uw behandelaar en/of de klachtenfunctionaris bespreekt, dan kunt u zich wenden tot De Geschillencommissie Zorg in Den Haag. Deze geschillencommissie heeft een digitaal portaal ingericht voor cliënten van vrijgevestigde GGZ-praktijken.